Click here for LASerbs.com Mobile
Yellow Pages Detail / Detaljniji Podaci u Imeniku
Submit a Serb Yellow Pages entry | View Serb Yellow Pages

Business Name
Agencija za pomoc u kuci i kucno cuvanje
Business Type
Health
First Name
Vladimir
Last Name
Damnjanovic
Address
Zarkovo
City
Beograd
Zip Code
011
Phone
519423
E-mail
mesk@eunet.yu
Web Site
Description
Agencija za kućno čuvanje I opsluživanje starih I bolesnih lica želi da vam skrene pažnju na novu mogućnost za sada samo u Beogradu. Budući da smo upoznati je sa vašim najvećim problemom, a to je adekvatno zbrinjavanje vaših roditelja i rođaka u SCG. Iz tog razloga u Beogradu je otvorena agencija koja zapošljava medicinsko osoblje sa radnim iskustvom i brojnim preporukama raspoloživo 24 sata svaki dan. Preko 20 000 starih građana u BG čeka na mesto u staračkom domu, a zašto da se to dogodi i vašim najbližima. Omogućite im pažnju i negu u vlastitom domu. Opseg naših aktivnosti je od jednostavne pomoći u kući, do medicinske nege stručnog osoblja sa mogućnošću poseta specijalista. Ako ste zainteresovani za naše usluge pošaljite e-mail na meks@eunet.yu sa vašim pitanjima i predlozima ili samo sa vašom e-mail adresom radi ugovaranja angažmana jer je naš web site još u pripremi.
  • Emalis web design. Streamlined. Straightforward. Easily managed.
  • Stancom Construction is a full service, licensed construction company located in Southern California
LA Serbs Content
Los Angeles Links
Interesantno
To advertise on this site, please click here for the rates. If you would like a site like this one :: e-mail the webmaster
LASerbs.com v7.87, Initiated on February 7th, 2000. Copyright © LASerbs.com 2000 through 2026. Use site responsibly. Read the Disclaimer.