Click here for LASerbs.com Mobile
Detailed Feedback / Utisak Detaljnije
Back to Feedback | Enter Feedback

First Name
Наталија
Last Name
Антонијевић
City
Београд
Country
Србија
E-mail
nasledjeotaca@gmail.com
Feedback
Поштовани, Имамо част и задовољство да Вас обавестимо о једном значајном српском националном пројекту http://film-otac.com/rs/ Уз подршку више српских институција и личности, а пре свих братства Манастира Хиландара, покренут је рад на играном филму о Светом Сави и Немањи, о почецима српске државе! Филм је покренут као неопходан допринос одсудној борби за очување српског националног идентитета, за обнављање нашег система вредности, за опстанак оног позитивног дела наше посебности у светској породици народа. Молим Вас да посебно погледате страну презентације филма: http://film-otac.com/rs/film са “ктиторским мозаиком”. Великим “онлајн” мозаиком српске духовне обнове. Идеја је да наши пријатељи допринесу остваривају филма, и и учествују у попуњавању ктиторског мозаика. Величина прилога није битна, важно је учлањење у круг национално одговорних Срба на почетку, кад су међусобно препознавање и снага која из тог препознавања долази најпотребнији. Волели би смо да, уколико с нама делите осећање значајности овог пројекта и желите да учествујете, објавите причу о пројекту или наш банер на вашој интернет страни, и уместо новчаног износа, допринесете пројекту на тај начин. Тиме би сте се уврстили у пријатеље и даваоце подршке филма. Нама би веома значио такав Ваш гест добре воље, и били би смо Вам веома захвални. УЧЕСТВУЈТЕ У ПОСТАВЉАЊУ ТЕМЕЉА СРПСКЕ ДУХОВНЕ ОБНОВЕ! С поштовањем у име екипе филма ОТАЦ Наталија Антонијевић *Ако желите, можете да погледате и чујете и први промотивни спот који су за Фондацију као подршку пројекту снимили српски музичари на интернет адреси: http://youtu.be/_74lx-YlBJw или да посетите фејсбук страну првог покретача филма ОТАЦ - “Фондација Наслеђе Отаца”.
  • Emalis web design. Streamlined. Straightforward. Easily managed.
  • Stancom Construction is a full service, licensed construction company located in Southern California
LA Serbs Content
Los Angeles Links
Interesantno
To advertise on this site, please click here for the rates. If you would like a site like this one :: e-mail the webmaster
LASerbs.com v7.87, Initiated on February 7th, 2000. Copyright © LASerbs.com 2000 through 2026. Use site responsibly. Read the Disclaimer.